Zonnestudio Lunteren

Het Zonnepaleis

Zonnestudio Het Zonnepaleis is gevestigd op Edeseweg 40, 6741 CR Lunteren en te bereiken op 0318 - 485029. Een gezonde kleur, maar vooral lekker in je vel, dat willen wij toch allemaal?! Hiervoor heb je onder andere Vitamine D nodig, Dit is ook nog de enige vitamine die het lichaam van nature zelf aanmaakt, en wel onder invloed van zonlicht en juist het UVB deel uit het zonlicht zorgt hiervoor. Maar daarvoor moet de zon wel sterk genoeg zijn, en dat is in Nederland heel vaak niet het geval. Hierdoor heeft een groot deel van de bevolking in Nederland hiervan een ernstig tekort aan vitamine-D wat allerlei risico,s voor de gezondheid met zich meebrengt.

Dus voor een gezond lichaam en een gezonde kleur en een goed gevoel zijn wij er om u daarmee te helpen dit te bereiken. In onze moderne SVZ erkende zonnestudio’s kunt u gebruik maken van de meest geavanceerde en meest veilige apparatuur welke voorzien is van de meest veilige lampen, airconditioning en een ergonomisch gevormde ligvlak en u kunt genieten van uw favoriete muziek. Zo maken wij in alle zonnestudio's gebruik van de luxura zonnebanken van Hapro en gebruiken de beste lampen met het meest effectieve bruiningsresultaat.

Onze Nature SPr lagedruk gezichtsbruiners zorgen er ook voor dat uw gezicht extra kleurt zonder dat dit een te hoge dosis UVA krijgt wat bij de meeste zonnebanken het geval is. Dus het meest veilige voor uw lichaam en gezicht zonder de nadelige effecten van een te hoge dosis UVA op uw gezichtshuid. De huid op uw lichaam en gezicht is exact hetzelfde, daar in tegen is de gezichtshuid vaak een stuk gevoeliger dan de huid op de rest van uw lichaam en hiervoor is de Nature Soft SPr gezichtsbruiner de meest perfecte en veilige toepassing

Openingstijden & Tarieven

Voor vragen of informatie kunt u telefonisch en per email contact met ons opnemen. Onze helpdesk is 6 dagen per week telefonisch bereikbaar. Zie de contactpagina voor uw vestiging.

Bekijk Fotogalerij !

Laatste nieuws

Bekijk alles

Contact

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Zonnestudio - Het Zonnepaleis : Edeseweg 40, 6741 CR Lunteren

TELEFOONNUMMER : 0318 - 485029

E-mail : sales@zonnepaleis.nl