Zonnestudio Barneveld

The Basement

Zonnestudio the Basement is gevestigd in de kelder onder Basic Life op het Raadhuisplein 50 in Barneveld en te bereiken op 0342-760032.

Een gezonde kleur, en ook nog eens lekker in je vel, dat wil toch iedereen ?!
Hiervoor heb je wel de ZON nodig, een beetje vrije tijd en onder andere Vitamine D3, Dit is ook nog eens de enige vitamine die je lichaam van nature zelf aanmaakt, en wel onder invloed van zonlicht. het UVB deel uit het zonlicht zorgt hiervoor. Maar daarvoor moet de Zon wel sterk genoeg zijn en juist dat is in Nederland het grootste deel van het jaar niet het geval. Hierdoor heeft een groot deel van de bevolking in Nederland een ernstig tekort aan vitamine-D wat allerlei risico,s voor de gezondheid met zich meebrengt.

Dus voor een gezond lichaam, lekker in je vel en een gezonde kleur zijn wij er om u te helpen dat te bereiken. In onze moderne SVZ erkende zonnestudio’s kunt u gebruik maken van de meest geavanceerde en juist ook de meest veilige apparatuur welke voorzien zijn van de meest veilige en effectieve lampen, airconditioning en een ergonomisch gevormde ligvlak en u kunt genieten van uw favoriete muziek.  Wij maken in al onze zonnestudio's gebruik van Luxura zonnebanken en gebruiken hierin speciale lampen voor het meest effectieve bruiningsresultaat en welke ook nog eens het beste voor uw huid en vele andere functies zijn.

De Nature SPr lagedruk gezichtsbruiners zorgen er ook voor dat uw gezicht extra kleurt zonder dat dit een te hoge dosis UVA krijgt wat bij de meeste zonnebanken het geval is. Dus het meest veilige voor uw lichaam en gezicht zonder de nadelige effecten van een te hoge dosis UVA op uw gezichtshuid. De huid op uw lichaam en gezicht is exact hetzelfde, daar in tegen is de gezichtshuid een stuk gevoeliger dan de huid op de rest van uw lichaam hiervoor zijn de Nature Soft SPr gezichtsbruiner de meest effectieve en veilige toepassing om uw gezichtshuid niet teveel te belasten.

Openingstijden & Tarieven

Voor vragen of informatie kunt u telefonisch en per email contact met ons opnemen. Onze helpdesk is 6 dagen per week telefonisch bereikbaar. Zie de contactpagina voor uw vestiging.

Bekijk Fotogalerij !

Laatste nieuws

Bekijk alles

 

Contact

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Zonnestudio - The Basement : Raadhuisplein 50, 3771 ER Barneveld

TELEFOONNUMMER : 0342-760032

E-mail : sales@zonnepaleis.nl