Zonnebank – Hapro Seecret C500 Collageen

De spraakgestuurde menu-navigatie (Smartvoice) zorgt voor de perfecte aansturing van het programma, dat bestaat uit: individuele huidverzorging selectie met de man/vrouw selectie en de geur van jeugdige frisheid via het systeem van Xsens aroma. Deze volledig ontspannen ervaring resulteert in gevitaliseerde, jong-uitziende huid en een verbeterd gevoel van lichamelijk welzijn.

De extra vitamine D buizen activeren de bio-positieve functie van het lichaam en verhogen de vitaliteit. Het wellness-programma strekt zich uit van de geruisarm intelligente ventilatie, door middel van een ergonomisch gevormde ligvlak (ContourPlus) om de persoonlijke luisterervaring via uw eigen MP3-speler en de geïntegreerde surround sound systeem (SoundAround).

Seecret combineert het anti-aging proces met speciaal ontwikkelde Vita D+ lampen. Deze lampen stimuleren de aanmaak van lichaamseigen vitamine D, met alle positieve effecten op het immuunsysteem van dien. Ook zorgen de Vita D+ lampen voor een gevoel van vitaliteit. Het concept leeft al een aantal jaar. Rood licht in een spectrale verdeling dat tegemoet komt aan de groeiende vraag naar verantwoorde schoonheid. De behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de structuur van de huid verbetert. Het anti verouderingseffect lijkt nieuwe kansen te bieden aan zonnestudio’s, beautysalons, fitnesscentra, wellnessresorts en leisurebedrijven. Met Seecret wordt volgens ons de pioniersfase van collageen apparatuur afgesloten en breekt een tijd van marktverbreding aan. Bijzonder is de mogelijkheid om de Seecret voor te verwarmen, een innovatie die zorgt voor een meer dan comfortabel verblijf in de cabine. Andere unieke features zijn de man/vrouw specificatieknop (vanwege de differentiatie in huidstructuur kan men kiezen voor de man- of vrouwmodus, waarbij de behandeling wordt ingesteld op de verschillen in huidtype) en de accentlampen die zich met nadruk richten. Het proces van Seecret C500 collageenbank verloopt langzaam en op een natuurlijke manier. Na vier weken zijn de eerste resultaten van de behandeling zichtbaar. Voor het optimale resultaat volgt men een kuur van ca. 10 tot 12 weken. Rimpeltjes verdwijnen, de huid wordt zachter en elastischer, de heilzame werking van vitamine D doet zich voelen.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter